Σάββατο 5 Απριλίου 2008

Η θεία λειτουργία


Η θεία λειτουργία του Μονοκερισμού τελείται από ιέρειες που έχουν λάβει το χρίσμα από τη Μεγάλη Αόρατη Αρχιέρεια. Τελείται όποτε το κρίνει σκόπιμο η ιέρεια. Συνίσταται δε σε ανάγνωση των ιερών κειμένων, ψαλμωδία, και θεία κοινωνία.

Η θεία κοινωνία παρασκευάζεται με το ιερό αναψυκτικό, τη βυσσινάδα. Το καλοκαίρι προσφέρεται επίσης παγωτό καϊμάκι με βύσσινο, που συμβολίζει την ιερή ένωση λευκού με κόκκινο εκ της οποίας συντίθεται το ιερό ροζ. Σε μεγάλες εορτές και πανηγύρεις, όπως λόγου χάρη στις ισημερίες και τα ηλιοστάσια, η βυσσινάδα αντικαθίσταται από ροζ λεμονάδα, η δε ιέρεια ραίνει τους πιστούς με ροδοπέταλα και τους προσφέρει γλυκό τριαντάφυλλο.

Στη συνέχεια ακολουθεί ιερή οινοποσία με ευλογημένο οίνο, πάντοτε φυσικά τύπου ροζέ.

6 σχόλια:

gttwins είπε...

Λεπτά μόλις, μετά την δημόσια δήλωση πίστης μου στο Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας,(μεγάλη η Κεφαλογραβιεροχάρη του!), ξαναεγένετο φως!!! Ροζ Μονόκερος εμφανίσθηκε εμπρός μου, εν το μέσω της κουζίνας.
"Σου στέλνω MMS με την ιερά διέυθηνση του εν Ελλάδι blog" μου είπε. Δεν θυμάμαι αν λιποθύμησα απο το δέος, αλλα ως εκ θαύματος η οθόνη του Laptop μου εμφάνισε την Ιερά Σου Εν Ελλάδι Ορθόδοξη Εκκλησία της Αόρατης Ροζ Μονόκερω.
Υπολόγιζε και εμένα ως πιστό σου Μεγάλη Θεά...

Τατιάνα Ραπακούλια είπε...

Βρε καλώς το, βρε καλώς το! (Λάμπη, ξεσκόνισε τα παγκάρια, ήρθε πελάτης!) Περάστε, περάστε, αγαπητέ πιστέ! Εδώ το φως το αληθινόν, το φως το ροδαλόν, το φως το επουράνιον! Είθε η Παναγία Αορατότης να σε φωτίζει πάντοτε και να οδηγεί τα βήματά σου κατευθείαν στους κόλπους της Αληθινής Πίστης!

dmast είπε...

Απογοητεύτηκα, αφού η λειτουργία δεν περιλαμβάνει τελετουργικό σεξ...

Τατιάνα Ραπακούλια είπε...

Τέκνον Δμαστ, το αίτημά σου θα τεθεί στην επόμενη Ιερά Σύνοδο προς εξέταση.
Προς το παρόν το τελετουργικό σεξ γίνεται κατ' ιδίαν με τις ιέρειες στο μυστήριο της εξομολόγησης (κι έχω να σου πω, ότι οι πιστοί ομολογούν τα πάντα!).
Να θυμίσω ότι λέγοντας "ιέρειες" εννοώ φυσικά και τους ιερείς (βλέπε ανάρτηση περί γλώσσας), αναλόγως τις κλίσεις του πιστού.

Ανώνυμος είπε...

Σεβαστή ροζ θεά

Με λένε Βαγγελίτσα και με τον σύζυγό μου Μιχαλάκη εισήλθαμε πρόσφατα στους κόλπους της εκκλησίας σου. Θέλω να σας πω ότι μέχρι τώρα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.
Επειδή θέλουμε να είμαστε καλοί και υπάκουοι πιστοί στις εντολές σου, επιθυμώ να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη στάση στο σεξ την οποία ευλογείς ή μήπως υπάρχουν κάποιες άλλες που είναι απαγορευμένες για να μην αμαρτάνουμε με τον Μιχάλη μου όταν κάνουμε σεξ, γιατί ο σύζυγός μου είναι πολύ ακμαίος, ευτυχώς.

Προσκυνώ
Βαγγελιώ Θ.

Τατιάνα Ραπακούλια είπε...

Τέκνον Βαγγελίτσα, είθε η Παναγιωτάτη να ευλογεί το λίκνο σας!
Όλες οι στάσεις στο σεξ είναι ευλογημένες, αλλά η πιο ευλογημένη όλων, που οδηγεί ίσια στη φώτιση, είναι η στάση που έχει γίνει γνωστή ως "ιππαστί", διότι συμβολίζει τον καλπασμό της Αόρατης Μονόκερω.

Κανόνισε μόνο Βαγγελίτσα μου, μην χλαπακιάζεις πολλά μπουρεκάκια, και τον πλακώσεις το Μιχαλάκη και μας μείνει στον τόπο, και πού θα βρεις άλλον ακμαίο! (δεν υπάρχουν άντρες πλέον...).