Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

εορτή του έρωτος


Αγαπητά μου πουλάρια,

Εμείς, οι μόνοι φορείς του αθανάτου αρχαίου ερωτικού πνεύματος, εφέτος θα εορτάσουμε την αληθινή εορτή του έρωτος και της γονιμότητας, τα Λουπερκάλια με όλες τις δέουσες τιμές, προς τιμήν του Φαύνου και του Πανός, τη δόξα των οποίν σχετλίως καταχράσθηκαν οι τρεις χριστιανοί Βαλεντίνοι (διότι δεν τους έφτανε ένας, αγαπητοί μου, είχανε τρεις, όπως και στην αγία αδιαίρετη και ομοούσια τριάδα τους, ώστε άμα χτυπήσει φλάντζα ο ένας, να υπάρχει πάντα ο άλλος).

Ο εορτασμός θα λάβει χώρα από 13 έως 15 Φεβρουαρίου, στις κατακόμβες του μετρό, μέσα στην κοίτη του Ηριδανού ποταμού, για λόγους διακριτικότητας. Οι μετέχοντες οφείλουν να προσκομίσουν πιστοποιητικό σεξουαλικής υγείας από δημόσιο νοσοκομείο προκειμένου να συμμετάσχουν στο τριήμερο όργιο. Επίσης να φέρουνε σλήπιν μπαγκ και κανένα κεφτεδάκι, καμμιά λακέρδα, καμμιά ρετσίνα, για να στυλωθούμε.


Φορέστε κάτι άνετο.






Henryk Siemiradzki, "Roman Orgy in the Time of Caesars" , oil on canvas, 1872, The Hermitage Museum, St. Petersburg, Russia

10 σχόλια:

grsail είπε...

Εγώ ξέρω ότι η γιορτή του έρωτα είναι κάθε μέρα.

Έτσι με πληροφόρησε ο θεός Έρως και η Τιμάνδρα.

Αυτός ο Βαλεντίνιος πόθεν ήρθε;

Τα Lupercalia είναι παιδική χαρά (επί το λατινικότερον: kindergarten) συγκρινόμενα με τις υπέροχες εορταστικές συνευρέσεις εντός των μυστηριακών Ελευσινίων στοών!

Αόρατη Μελάνη είπε...

Ένας πελάτης! ...εεε... πιστός ήθελα να πω!

Καλωσήλθες αγαπητέ μου!

Φαίνεται με τη μία ότι είσαι φωτισμένος από τη Θεά μας!

Βεβαίως και κάθε μέρα είναι ημέρα του έρωτα! Άλλωστε η θρησκεία μας αυτό διδάσκει και ενθαρρύνει τους πιστούς να εορτάζουν τον έρωτα καθημερινώς!

Υπάρχουν βεβαίως και ειδικές εορτές κατά τις οποίες τιμάται ο Έρως επισήμως, ομαδικώς και τελετουργικώς, για λόγους πνευματικούς και οικονομικούς πρωτίστως.

Η θρησκεία της Αόρατης Ροζ Μονόκερω αγκαλιάζει στους κόλπους της όλες αυτές τις εορτές, όπως τα Λουπερκάλια και τα Ελευσίνια Μυστήρια που σωστά παρέθεσες.

Ο Έρως και η Τιμάνδρα είναι αρχάγγελοι της Αόρατης Ροζ Μονόκερω, όπως και πολλοί άλλοι άγγελοι, νύμφες, ντέβα και λοιπές πνευματικές οντότητες που εργάζονται και σε άλλες θρησκείες ως διπλοί πράκτορες για να σπείρουν παντού κρυφίως τον Ένα και Μοναδικό Αληθινό Λόγο.

Εν τη Συνουσία εστίν η Αλήθεια!

Ανώνυμος είπε...

Nai alla pali to anakoinosate teleftaia stigmi kai ego den vrhka eishtiria sta KTEL gia na ertho kai emeina me to pthno sto xeri. Den einai sosta pragmata afta.

Yparxei kapoia iereia sthn perioxh pou meno gia na mou kanei metheortia evlogia?

Ksinismenos pistos

Άθεος είπε...

Εε, γράψε ελληνικά βρε άνθρωπε… σε παγανίστρια θεά απευθύνεσαι… λίγος σεβασμός στις παραδόσεις… ιερόσυλε!

Αόρατη Μελάνη είπε...

Ανώνυμε Πιστέ,

ο έχων πίστη εορτάζει κάθε μέρα εις τις αγκάλες της Κυρίας. Δεν περιμένει τας επισήμους εορτάς.

Εξάλλου ο αληθινός πιστός οφείλει να γνωρίζει το εορτολόγιον απέξω και ανακατωτά. Δεν περιμένει να το μάθει από ανακοινώσεις.

Το ιερούν ιστολόγιον δεν έχει σκοπόν ενημερωτικόν, αλλά κατηχητικόν και δοξαστικόν.

Δοξάστε Με!

Αόρατη Μελάνη είπε...

Άθεε, ας μην είμαστε αυστηροί με τους πτωχούς πιστούς της αλλοδαπής. Μπορεί να μην έχει να αγοράσει ελληνικά φόντια ο πτωχός.

Κι εδώ που τα λέμε, πώς προσέρχεσαι στην Εκκλησία με τέτοιο ψευδώνυμο;

Φυρί φυρί το πας να επισύρεις την οργή της Θεάς μας!

Ανώνυμος είπε...

TI MALAKIES GRAFEIS KYRA MOY EDWPERA? KAI EGW MPHKA NOMIZONTAS OTI THA DIABASW KATI ASTEIO. SBHSTO TO RHMADI SOY GIATI APLA PIANEIS TON TOPO.

Αόρατη Μελάνη είπε...

Τι αισχρότητες είναι αυτές που σπιλώνουν το Ιερούν Ιστολόγιον;

ΚΑΙ γκρήκλις ΚΑΙ όλα κεφαλαία ΚΑΙ νοοτροπία κρετίνου;

Που να πνιγείς σε μαρμελάδα φράουλα, μπας και τελευταία στιγμή σου έρθει καμμιά επιφοίτηση και δεις το φως το αληθινό!

Και άντε γράψε αλλού τις φασιστικές σου παπαριές, γιατί εδώ μας πιάνουνε το χώρο!

(αλήθεια δεν μας εξήγησες ποιο χώρο σου πιάνουμε; εσύ μας παρέχεις τις υπηρεσίες του blogger; αν είσαι μέτοχος της google, να πεις τα παράπονά σου στο διοικητικό συμβούλιο).

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ είπε...

ΚΕΙΜΕΝΟ Δ' ΓΕΝΕΑΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/02/blog-post_26.html

Ανώνυμος είπε...

OXI ston Athinokentrismo ton neon thriskeion!
Oloi stin sygkentrosi diamartirias stin Mikri Prespa, avrio 'h methavrio.