Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2008

Ηλιούγεννα

.

Αγαπητά μου πουλάρια, μέσα στην παραζάλη μου και στην αποχαυνωτική κατάνυξη των αγίων αυτών ημερών, παραλίγο να ξεχάσω να σας ευχηθώ καλά Ηλιούγεννα!



Όπως γνωρίζετε διανύουμε τώρα την πρώτην εβδομάδαν της εποχής της Θαλπωρής, η οποία συμπίπτει με την εορτή των Ηλιουγέννων. Η επταήμερος αργία των Ηλιουγέννων άρχεται την ημέρα του Θαλπωρικού Ηλιοστασίου και λήγει μετά εξ ημέρας. Οι εορτασμοί λαμβάνουν χώρα σε κλειστούς χώρους, κατά προτίμηση με τζάκι, σάουνα, υδρομαζάζ, στρώμα νερού και βίντεο για όλη την οικογένεια. Τα όργια κατά παράδοσην τελούνται είτε σε επταμελείς ομάδες, κατ' αναλογία με τις επτά ημέρες αργίας, είτε σε τριάδες, προς τιμήν της τριήμερης ηλιοστάσεως που προηγείται της έναρξης του νέου ηλιακού κύκλου.

Συνίσταται η κατανάλωσις ελαφρών ευφορικών ουσιών, όπως οίνος ροζέ, ινδική κάνναβις και γλυκό βυσσινάκι. Ψυχοτρόπες ουσίες και τεχνητά διεγερτικά δέον όπως αποφεύγονται. Η φυσική διέγερσις που επιτυγχάνεται με προσευχές και παραδοσιακές ερωτικές πρακτικές είναι το καλύτερο μέσον δια την επίτευξιν της πνευματικής ανατάσεως.

Μη λησμονείτε να αινείτε την Ύψιστη Θεά κατά την στιγμήν του οργασμού.

Εύχομαι απολαυστικά Ηλιούγεννα σε όλους σας!

.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σεβαστή Αρχιέρεια!

Ζήτησα από τον προϊστάμενο μου στη δουλειά που εργάζομαι, την ηθική και νόμιμη επταήμερη αργία που διακιούμαι για θρησκευτικούς λόγους λόγω του θρησκεύματός μου, ώστε να αφιερωθώ ψυχή τε και σώματι μαζί στις κατανυκτικές ιεροτελεστίες της θρησκείας μας και εκείνος μου είπε "τρελός παπάς σε βάπτισε".

Πώς μπορώ να διεκδικήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου;

Επιτρέπεται να παίρνουμε θρησκευτικά όργια στην δουλειά;

Βαθιά Πιστή

Αόρατη Μελάνη είπε...

Αγαπητέ Πιστέ,

Μην ανησυχείς, θα κάνουμε καταγγελία στο ευρωπαϊκό δικαστήριο και θα δικαιωθούμε εν ευθέτω χρόνο. Καλού κακού, πάρε μια αναρρωτική επί του παρόντος.

Επιβάλλεται να παίρνεις τα όργια στη δουλειά (αν μάλιστα εργάζεσαι στο δημόσιο), απαγορεύεται όμως να παίρνεις δουλειά στα όργια.