Κυριακή 22 Ιουνίου 2008

Το Άγιον Κέρας

Αγαπητοί μου πιστοί, ευλογητοί έσεσθε!


Καλώ όλη την Αγέλη στον εορτασμό του Αγίου Κέρατος.

Όπως γνωρίζετε, μία φορά το χρόνο το Κέρας της Μεγάλης Θεάς πέφτει και αναγεννάται. Η ημέρα αυτή συμπίπτει με το Θερινό Ηλιοστάσιο.

Την ημέραν αυτήν, όλοι οι πιστοί συρρέουσι εις τους κάμπους, όπισθεν της Μεγάλης Αρχιέρειας, αναζητώντας το Άγιον Κέρας. Όποιος το βρει θεωρείται ευλογημένος και έχει μεγάλη τύχη και του κάθεται το καμάκι όλο το χρόνο.

Άμα τη ανευρέσει του, το Κέρας μεταφέρεται εις τον Ιερόν Ακολαστήριον, όπου η Μεγάλη Αρχιέρεια τελεί το Μυστήριον της Θείας Κοινωνίας. Όλοι οι πιστοί μεταλαμβάνουν από το Άγιον Κέρας τον ευλογημένον οίνον. Στη συνέχεια το Κέρας κονιορτοποιείται και η σκόνη προστίθεται στο Ιερό Αναψυκτικό, τη ροζ λεμονάδα, η οποία σερβίρεται στους πιστούς.

Η σκόνη αυτή είναι περίφημη για τις ευεργετικές της ιδιότητες. Τονώνει τη σεξουαλικότητα, αυξάνει τη λίμπιντο, οξύνει τις αισθήσεις, καταπολεμά τη φαλάκρα, την ακμή, τα μαύρα στίγματα, τους κάλλους στον εγκέφαλο και την διανοητική αρτηριοσκλήρωση. Χαρίζει υγεία και ευεξία για όλο το χρόνο.

Ακολουθεί κλήρωση για το σχηματισμό ζευγών και τελετουργική ομαδική συνεύρεσις.

Είθε η Ρόδινη Μακαριώτητά της να είναι πάντα στο πλευρό σας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μέγιστη Αρχιέρεια,

μήπως μπορείτε να αναρτήσετε πλήρως εορτολόγιο της θρησκείας μας, γιατί εμείς οι νέοι πιστοί τα μαθαίνουμε τελευταία στιγμή και δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε τον απαραίτητο σωματικό και ψυχικό καθαρμό για να συμμετέχουμε.

Επίσης, να ρωτήσω, η σκόνη από το Κέρας της μακαριότητάς της κάνει καλό και στους κάλλους στα πόδια;

Φρέσκος Πιστός

Αόρατη Μελάνη είπε...

Αγαπητέ Πιστέ,

Καλωσήλθες στην αγέλη μας!

Η σκόνη του Κέρατος είναι θαυματουργή και θεραπεύει τα πάντα.

Το αίτημά σου περί εορτολογίου θα ληφθεί υπόψιν.

Heliotypon είπε...

Τον ιερόν τούτον τόπον άρτι εύρον. Εξ αυτής της στιγμής και εφεξής έσομαι πιστός της εν τούτω εξαγγελομένης θρησκείας και οπαδός της αρχιερείας "Αοράτου Μελάνης". Την ημετέραν λίμπιντο ευλόγησον δέσποινα! Οργασμικά τα τέλη της ζωής ημών.

Αόρατη Μελάνη είπε...

Τεκνον Ηλιότυπον,

ευλογημένος να είσαι!

Είναι φανερό από το όνομα του ιστοτόπου σου ότι ανήκεις εις τους Εκλεκτούς της Θεάς.

Είθε να είσαι πάντα φωτισμένος!

+οργίασον+