Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

ΝΗΣΤΕΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ



Κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ οι πιστοί της Θεάς πρέπει να τρώνε υποχρεωτικά ένα HOT DOG.

Η πράξη αυτή υποδηλώνει αγωνιστικά την αντίθεσή μας στα δόγματα των πέντε επικρατέστερων παγανισμών της εποχής μας...



  1. ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ απαγορεύει το κρέας την Παρασκευή

  2. ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ απαγορεύει το χοιρινό κρέας

  3. ΙΝΔΟΥΙΣΜΟΣ απαγορεύει το αγελαδινό κρέας

  4. ΒΟΥΔΙΣΜΟΣ απαγορεύει το κρέας γενικά

  5. ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥ ΜΑΚΑΡΟΝΟΤΕΡΑΤΟΣ απαγορεύει το HOT DOG

24 σχόλια:

Αόρατη Μελάνη είπε...

Σωστά μίλησες, Αδελφέ μου... κάπως όμως να εντάξουμε και τους ασεβείς Σουβλακοφάγους στην πεντάδα και να την κάνουμε εξάδα... ίσως επειδή τρώνε πίτα αντί για φραντζολάκι;

Να επισημάνω ότι θα αυθεντικά Ιερά Λουκάνικα πρέπει να είναι εξάπαντος χρώματος Ροζ και να έχουν ευλογηθεί από ιερέα του δόγματος - με το αζημίωτο φυσικά.

Ανώνυμος είπε...

Η Εκκλησία του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος είναι ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ;;;

Μα την ροζ παντόφλα μου...

Phoebus είπε...

Εγώ που είμαι ομοφυλόφιλος, μπορώ να αποφύγω το HotDog και να το αντικαταστήσω με κάτι άλλο;

Ελπίζω να μην απαγορεύεται ΚΑΙ σε αυτην την Εκκλησία...

Ε καλή μου Αόρατη Μελάνη;

Αντε γιατί πολύ καταπίεση φάγαμε από την άλλη την Εκκλησία...

Αόρατη Μελάνη είπε...

Φοίβε μου, επ' αυτού έχει τον λόγον η Ιερά Σύνοδος... κάτσε να συγκαλέσω μία να βγάλουμε πόρισμα... εγώ θα σκαλίσω τα Ιερά Κείμενα να δω τι μπορώ να κάνω για την περίπτωσή σου...

Μα κι εσύ πάλι; Δεν μπορείς να πάρεις ένα πιτόγυρο, να τον χώσεις σε μια καπότα και να τον βάψεις ροζ; Να τηρούμε τέλος πάντων τα προσχήματα!

Μέχρι να αποφανθεί η Ιερά Σύνοδος, μπορείς να μου φέρεις ότι γουστάρεις να φας, κι εγώ θα στο ευλογήσω να γίνει Χοτ Ντογκ!

Εδώ στην εκκλησία μας καλοσωρίζουμε όλους τους πιστούς ανεξαρτήτως σεξουαλικής προτιμήσεως. Βεβαίως είναι υποχρεωτικό να είναι σεξουαλικά δραστήριοι - αν κωλύονται, πάνε για εξομολόγηση στον Αρμόδιο Ιερέα ή την Αρμόδια Ιέρεια και μυούνται στο Μυστήριον της Ιεράς Συνουσίας από όποια κατεύθυνση τους βολεύει.

aerostatik είπε...

hotdog μόνο την Παρασκευή, απληστοι...
τις υπόλοιπες μέρες ότι τραβάει η ψυχή σας...

Αόρατη Μελάνη είπε...

(καλέ, ετούτος εδώ πολύ σκληροπυρηνικός μας προέκυψε!)

Καλέ άστα τα παιδιά να φάνε και κανένα σουβλάκι! Ήμαρτον!

dmast είπε...

Και για μας που έχουμε χοληστερίνη, τι προβλέπει η μεγάλη θεά;

Αόρατη Μελάνη είπε...

Να τρώτε ένα ροζ γιαουρτάκι μηδέν τοις εκατό μετά το χοτ ντογκ!

(είναι αδύνατον να τους ευχαριστήσεις όλους τελικά!)

Ανώνυμος είπε...

Πανευσεβέστατοι,

το γόνυ κλίνω και με ταπεινότητα ερωτώ:
Επιτρέπει η θρησκεία μας την συνεύρεση με αλλόθρησκους;
Οφείλουμε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από την πράξη να ασκούμε προσηλυτισμό στον άλλο; Και αν αυτό είναι προαιρετικό, τι μπόνους λαμβάνουμε από την Ροζ θεότητά της όταν το πράττουμε;
Πώς πρέπει να αντιδρούμε όταν ο άλλος προσπαθεί να μας προσηλυτίσει κατά τη διάρκεια του σεκς;

Περιμένω, δεν κρατιέμαι!
Με σέβας

aerostatik είπε...

ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ
είπε η θεά

Zaphod είπε...

Ημείς πάλι δεν έχομεν ουδένα πρόβλημα!

Τσιτσι να 'ναι και ας μην είναι σουβλάκι!

Αόρατη Μελάνη είπε...

"ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ
είπε η θεά"

Αλληλούια!

Αόρατη Μελάνη είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε Ευσεβή Πιστέ,

εγώ κάποτε (πριν ανακαλύψω την ΡΟζ Αλήθεια και σωθεί η ψυχή μου) τα έμπλεξα με έναν ασφαλιστή, που προσπαθούσε να με κάνει να υπογράψω το ασφαλιστικό συμβόλαιο κατά τη διάρκεια του σεξ!

Κατόπιν τούτου, όπως καταλαβαίνεις, στη θρησκεία και στο σεξ όλα επιτρέπονται.

Μην ξεχνάς: καλύτερα ετερόδοξο σεξ, παρά καθόλου σεξ.

+συνουσίασον+

Phoebus είπε...

Ζητώ συγνώμη από την μεγαλειότητα της, αλλά έρχεται και καλοκαίρι... Με τι καρδιά να το φάω το πιτόγυρο;

Οι "άλλοι" έκαναν το θαύμα και έναν το ένα ψωμί, πολλά. η Μεγαλειότητα της δεν μπορεί να κάνει το αντίστροφο; Να κάνει τα πολλά πιτόγυρα, ένα; (αφού όμως βρεθούν στο στομάχι μου... χιχιχι)

Ανώνυμος είπε...

Πανιερώτατοι,

εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο.
Όταν ήμουν μικρή είχα ένα λαστιχένιο ψάρι που όταν το ζουλούσες έσκουζε (αν χρειάζεστε μπορώ να το ηχογραφήσω και να σας στείλω το μπ3). Όταν μου έκαναν μπάνιο οι γονείς μου ζουλούσα το ψαράκι μου και έτσι απολάμβανα διπλά το πλύσιμο. Όπως καταλαβαίνετε συνδέθηκα πολύ με το ψαράκι μου και από τότε με συνόδευε σε όλα τα μεγάλα γεγονότα της ζωής μου. Εδώ και λίγο καιρό έχω συνδεθεί με ένα πολύ καλό παιδί και αγαπιόμαστε πολύ. Όπως είναι επόμενο, πάντα όταν κάνουμε έρωτα κρατάω το ψάρι μου και λίγο πριν φτάσω στην κορύφωση το ζουλάω και αμέσως φτάνω σε οργασμό. Τις πρώτες φορές ο σύντροφός μου δεν είπε κάτι αλλά προχτές όταν άκουσε το ψάρι μου αληθώρισε, ανατρίχιασε και άρχισε να τραυλίζει. Επειδή δεν τον έχω δει να ξαναανατριχιάζει αμέσως σταμάτησα (εκείνη την φορά δεν έφτασα σε οργασμό) και αφού τού έστρωσα τις τρίχες του τον ρώτησα τι τού συνέβει. Μού είπε τότε ότι δεν αντέχει να ακούει το ψαράκι μου, ότι από την αγωνία του πότε θα το ακούσει έχει γίνει καθυστερημένος εξπερματιστής και ότι μόλις το ακούει αμέσως παθαίνει ξεστήση. Εγώ έπεσα από τα σύννεφα, γιατί όπως σας είπα εγώ όταν ακούω το ψαράκι μου αμέσως μπαίνω σε διαδικασία κορύφωσης. Επειδή νοιάζομαι πολύ για την σχέση μας και γνωρίζω πόση δουλειά χρειάζονται για να χτιστούν οι σχέσεις το συζήτησα μαζί του ψύχραιμα. Μετά από πολύ συζήτησα που ευτυχώς ήταν πολύ ειλικρινής, τού πρότεινα όταν κάνουμε έρωτα να φοράει ωτοασπίδες. "Δεν μπορώ αγάπη μου", μού είπε γιατί η θρησκεία μας μάς ζητάει όταν κάνουμε έρωτα να συμμετέχουμε με όλες μας τις αισθήσεις" (εννοείται ότι είναι και εκείνος πιστός της Ροζ Μονόκερου). "Θα είναι αμαρτία αν φοράω ωτοασπίδες". Επιθυμώ λοιπόν να σας ρωτήσω: επιτρέπεται να φοράμε ωτοασπίδες όταν κάνουμε έρωτα; Σας παρακαλώ απαντήστε μου γιατί έχει μεγάλη σημασία για την σχέση μου.

Τριλιάνα

Αόρατη Μελάνη είπε...

Φοίβε,

αφού έφαγα δεκαπέντε χοτ ντογκ, περιέπεσα σε έκσταση και επικοινώνησα με τη θεά, που μου είπε ότι μπορεί να συγχωρεθείς, αρκεί να προσηλυτήσεις τρεις νέους πιστούς μέσα στις επόμενες 24 ώρες.

Αλλιώς θα σου πέσουν τα μαλλιά, θα κάνεις μια μπάκα σαν του Βενιζέλου, και θα υποχρεωθείς να φας 45 χοτ ντογκ σε ρεί για να εξιλεωθείς!

Αόρατη Μελάνη είπε...

Αγαπητή μου Τριλιάνα, το Κέρας μετά σου!

Εϊναι φανερό ότι αυτός ο νέος δεν είναι κατάλληλος για σένα. Δεν βάζει την Αληθινή Πίστη πάνω από όλα. Αν πραγματικά σε αγαπά και είναι Πιστός στο Αληθινό Δόγμα, θα πρέπει να δεχτεί το Δρομο που επέλεξε η Μκαριωτάτη για να σε οδηγήσει στην Ηδονή.

Άγνωσται αι βουλαί της Κυρίας.

Το γεγονός ότι αντιδρά αρνητικά και πέφτει η λίμπιντό του με το ψαράκι σου, δείχνει ότι δεν πιστεύει σε βάθος. Πρέπει να πάει σε έναν Πνευματικό να εξομολογηθεί. Εσύ βρες ένα άλλο παλικάρι που να μην κωλύεται η στύση του με τέτοια ψιλοπράματα.

+οργίασον+

Ανώνυμος είπε...

Megali prothiereia,

epefkairias tis erotisis tis Trilianas tha ithela na rotiso tin makariotita sas an i thriskia tis Roz Monokero epitrepi tin xrisi erotikon toys kai boithimaton.
Ego frodizo na agorazo ola ta toys mou se roz xroma. Dyskoleftika poly na vro roz alifi gia extra diegersi alla einai kali opos i prasini pou xrisimopiousa os tora.
Mipos omos i Thea ta apagorevei; Mipos amartana toso kairo xoris na ksero; Ti na kano tora;

Zoxadiakos fetixistis

Αόρατη Μελάνη είπε...

Αγαπητέ μου φετιχιστή,

αμαρτία εξομολογημένη, η μισή συχωρεμένη.

Για την άλλη μισή έλα από την εκκλησία να κάνουμε ένα διακανονισμό.

Αόρατη Μελάνη είπε...

Α και περαστικά για τις ζοχάδες σου!

Nomad είπε...

Εγώ ερεθίζομαι με τις καμπούρες.
Οταν τύχει δε να δω δικάμπουρο, χύνω αμέσως.

Είναι αμαρτία;;;;


(το σχόλιο τριλιανας ηταν απολαυστικό λεμε! )

Αόρατη Μελάνη είπε...

Αγαπητέ Νομάδα,

Η καμπούρα, άλλως «ύβος», συνιστά έμμεση αναφορά στην «ήβη», ήτοι στο εφηβαίον, ήγουν εις την γεννητική περιοχή, με μεταγραμματισμό του ύψιλον σε ήτα διά της κυβισθήσεως. Επομένως η διέγερσή του είναι απολύτως φυσιολογική, δηλοί δε υψηλό βαθμό ευφυΐας και μορφώσεως, καθώς και βαθύτατη σχέση με την ελληνική γλώσσα, πατρίδα και καμάρι μας!

Επιπροσθέτως, το σχήμα της καμπούρας συνιστά συγκερασμό φαλλικού και μητρικού συμβόλου, διότι αν τη δούμε όρθια θυμίζει ακροποσθία, ενώ αν τη δούμε ανάποδα θυμίζει το σχήμα της μήτρας. Πρόκειται λοιπόν για ερμαφρόδιτο ερωτικό σύμβολο, γεγονός που δείχνει αμφισεξουαλικές τάσεις, την ύψιστη μορφή ερωτισμού την οποία ευλογεί η Θεά, Ευλογημένες να είναι οι Ιερές Οπλές της. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται από την μετάπτωση της αρσενικής κατάληξης του «ύβος» στο θηλυκό «ήβη», ήτις δηλοί την κρυφή θήλεα φύσιν παντός άρρενος.

Είναι φανερό, τέκνον μου, ότι είσαι ευλογημένος από τη Μεγάλη Θεά και προορίζεσαι για ύψιστα αξιώματα στο ιερατείο! (καλός μισθός, σύνταξη, τρεις μήνες διακοπές το χρόνο, δόξες και τιμές, πιάνουμε και κανέναν κώλο).

Nomad είπε...

Μα αφού δεν ερεθίζομαι με κώλους, με καμπούρες τη βρίσκω, πανβρωμικοτάτη!

(Εδω που τα λέμε, αν το δεις αλλιώς -πχ μπρούμυτα ο κώλος κι εσύ στο ύψος του- μπορεί να εκληφθεί και ως δικάμπουρο...μμ...ααααχχ...

Ευχαριστώ!

Αόρατη Μελάνη είπε...

Είδες που άμα αφεθείς στη θέληση της Θεάς, σου έρχεται η επιφοίτηση;

Μωρ' το 'ξερα εγώ ότι είσαι Εκλεκτός!