Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

ευτυχείτε

Αγαπητά μου πουλάρια,

Κι αν είναι ροκ, η λατρευτή σας Αρχιέρεια, δεν σας ξεχνάει. Μπορεί να εξαφανίζεται για μέρες, μήνες, χρόνια, αλλά πάντοτε σας σκέφτεται. Και φυσικά η Μεγάλη Θεά είναι πάντοτε κοντά σας και σας σκέπει με την αόρατη παρουσία Της.

Τον τελευταίο χρόνο έζησα ανάμεσα στους απλούς ανθρώπους, σαν απλός άνθρωπος κι εγώ, για να δω τέλος πάντων τι γούστο έχει να είναι κανείς απλός άνθρωπος. Γούστο είχε, δε λέω, αλλά πιο πολύ γούστο έχει να είναι κανείς αρχιερέας, με τα χρυσά του άμφια, τα χειροφιλήματα και γενικώς τα τυχερά του.

Επανήλθα λοιπόν στο ρόλο μου - για πόσο; μόνον η Μεγάλη Μονόκερος το γνωρίζει - και σας καλώ να προετοιμαστείτε για την μεγάλη γιορτή της θρησκείας μας, την έναρξη του Παναλογίου Σελιακού Έτους, η οποία συμπίπτει με την 23η σεπτεμβρίου του αιρετικού ρωμαιοχριστιανεβραϊκού ημερολογίου - φτου κακά.

Ετοιμαστείτε λοιπόν σε 18 ημέρες να εορτάσουμε όλοι αντάμα την έναρξη του Ροδείου με την παραδοσιακή επταήμερη αργία. Διεκδικείστε από τον εργοδότη σας το ιερό σας δικαίωμα να ασκήσετε τα θρησκευτικά σας καθήκοντα συνουσιαζόμενοι επί επτά συναπτές ημέρες. Αν εργάζεστε σε επιχειρήσει όπου οι θρησκευτικές αργίες δεν γίνονται σεβαστές, μην διστάσετε να καταγγείλετε το γεγονός στις αρμόδιες υπηρεσίες. Αν οι αρμόδιες υπηρεσίες σας χλευάσουν (διότι δυστυχώς δεν υπάρχει σεβασμός πλέον στις μέρες μας, γεμίσαμε βλάσφημους) προσευχηθείτε στην Σεπτή Μονόκερο να τους πέσει και να μην τους ξανασηκωθεί, μέχρι να σας δώσουν άδεια.

Στο αναμεταξύ, κάντε τον άρρωστο και πάρτε καμία αναρρωτικούλα.

Το ψέμα δεν είναι αμαρτία όταν λέγεται για ιερό σκοπό.

Η Αρχιέρειά Σας Που Σας Αγαπά Πάντα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Καλέ, και ο Σημίτης απλός μέσ' την απλότητά του ήτανε (επί πρωθυπουργίας).
Μήπως είναι μέλος της θρησκευτικής κοινωνίας σας;

Άπιστος