Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΣΤΗ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΘΕΑΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή;

Μπερδεμένος πιστός

Αόρατη Μελάνη είπε...

Αγαπητέ Μπερδεμένε Πιστέ,

γι' αυτό είμεθα εμείς εδώ, για να σε ξεμπερδέψουμε!

Το ιερό εικόνισμα που θωρούν οι οφθαλμοί σου απεικονίζει τον Μωβ Πώλον, τον Μονογενή Υιό της Θεάς, καρπό των ερώτων της Ροζ Μονόκερω με τον σύντροφό της, τον Μπλε Μονόκερω, όπως μπορεί να διαπιστωθεί και από τον κυανό βόστρυχο που κοσμεί το μέτωπό του.

Ο Υιός εστάλη υπό της Μητρός του εις την γην για να σώσει εμάς τους ανθρώπους από την αμαρτίαν και την ακολασίαν του ανερωτισμού και να μας οδηγήσει στον ορθόν δρόμον της Ιεράς Συνουσίας.

Το στριφτό κέρατό του συμβολίζει την ανελισσόμενη σπειροειδή πορεία της συλλογικής ανθρώπινης συνειδητότητας από το σκότος των ψευδοθρησκειών προς το Ροζ Φως της Αλήθειας.

Δόξα και τιμή στον Μονογενή Μωβ Μονόκερω!

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια ότι στους κόλπους τής Εκκλησίας μας σοβεί σπαραγμός σχετικά με το αν η Ροζ Μονόκερως διώχνει τις ανίερες μύγες από τα καπούλια της ταλαντώνονοντας την ουρά της δεξιά - αριστερά ή τις διώχνει με περιστροφικές κινήσεις τής ουράς της;
Τι είναι όλα αυτά τα φοβερά αιρετικά που ξεφυτρώνουν κάθε εβδομάδα; Πότε θα γίνει μία πανπαχνική σύνοδος;

Πιστός σε σύγχηση
Idom

Ανώνυμος είπε...

Ωωωωωωωωωωω! Αυτή ι Ιερά Εικόνα μόλις την είδαν τα μάτια μου (τα τσακίρικα συν τοις άλλοις) έλαμψαν και αμέσως η διάθεσής μου ανέβηκε εις το ζενίθ της!
Μέγα θαύμα να ήτο; Αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να την βγάλουμε δια δημόσιο προσκύνημα ή να την τοποθετήσομε με πάσαν ευλάβειαν εις λόφον με πολλά σκαλιά δια να ημπορούν οι πιστοί να ανεβαίνουν χρησιμοποιώντας τα 4 άκρα τους(σαν τη Θεά μας) και φθάνοντας στην κορυφή να γιατρεύονται από πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν..
Μερικοί ρασοφόροι πρέπει να μπουν οπωσδήποτε σε αυτή τη λυτρωτική πορεία διότι βλέπω πως η κατάστασής των είναι αγιάτρευτη..