Η Μονόκερως εμπεριέχει το αρσενικό στη θηλυκή της υπόσταση.
Το χρώμα της Μονόκερω, το Ροζ, είναι επίσης σύνθετο. Προέρχεται από τη σύζευξη του λευκού με το κόκκινο. Το λευκό συμβολίζει το φως του ήλιου, πηγή ενέργειας απαραίτητη για την ύπαρξη της ζωής στον πλανήτη μας. Το κόκκινο είναι το χρώμα του αίματος που κυλά στις φλέβες όλων των ανθρώπων και φυσικά το χρώμα του αίματος της περιόδου. Ο έμμηνος κύκλος συνδέεται με τον κύκλο της σελήνης και με τη γονιμότητα. Έτσι το χρώμα Ροζ καθαγιάζει την αντίθεση και την ισορροπία νύχτας και μέρας, αρσενικού και θηλυκού, και ευλογεί τη σύλληψη, τη γέννηση, τη ζωή.
Η άλλη ιδιότητα της Μονόκερω, η Αορατότης, απορρέει από την υπερούσια φύση της. Η Ροζ Μονόκερως βρίσκεται πέρα από τις φτωχές αντιληπτικές ικανότητες των πέντε μας αισθήσεων. Μόνο σε σπάνιες στιγμές άφατης καλοσύνης αποκαλύπτεται στα οράματα των προφητών, καλώντας τους στη χάρη της και αναθέτοντάς τους να διαδώσουν το Λόγο της Πίστεως.
Η λατρεία της Αόρατης Ροζ Μονόκερω ή Μουνόκερω συνδέεται με εκείνη της Μουνυχίου Αρτέμιδος. Κατά το μήνα Μουνυχιώνα2, αφιερωμένο στη θεά, πλήθος πιστών συνέρρεαν στο λιμένα της Μουνυχίας3 της Αττικής και λούονταν στα αγιασμένα ύδατα για να καθαρθούν και να προετοιμαστούν για τις ιερές τελετές.
Για τούτο μέχρι σήμερα οι πιστοί της Αόρατης Ροζ Μονόκερω εορτάζουν την έλευση της άνοιξης με τελετουργική οινοποσία και ευωχία στα ιερά οινοποτήρια που έχουν ανεγερθεί ειδικά για το σκοπό αυτό στην ακτή της Μουνυχίας.
1 Αρχαίος ποιητικός τύπος (πηγή: λεξικό της εγκυκλοπαίδειας Πάπυρος Λαρούς Μπριτάννικα). Ο τύπος μούνος αντί για μόνος απαντάται στον Όμηρο και σε άλλους αρχαίους ποιητές.
2 Μέσα Απριλίου με μέσα Μαΐου
3 Σημερινό Μικρολίμανο, πρώην Τουρκολίμανο
6 σχόλια:
Kale, afto to lene oi Indoi gia ton "Iero" elefanta, oti diladi i provoskida tou symvolizei to peos kai to stoma tou to aidoio (opote antilamvaneste pos avnanizetai I. elefantas...).
Episis to leei o Arkas gia ta saligkaria.
Mhpos den eiste alithina fotismeni alla antigrafete?
Dyspistos Tom
Αδελφέ μου, είσαι αθώος και παραπλανημένος... πολλοί έχουν αντιγράψει την ιερή μας πίστη και το δόγμα μας και τα έχουν παρουσιάσει ως δικά τους.
Η Μακαριωτάτη Ροζ Θεά μέσα στην απέραντη καλωσύνη της δέχεται τα παραπλανημένα τέκνα της στους κόλπους της εκκλησίας της και τους ευλογεί με το ροδαλό φως της σοφίας της.
Άντε να μαθαίνουμε και κανένα συμβολισμό να μην είμεθα κούτσουρα!
Συνεχίστε το τυλιγμένο σε ροζ σύννεφο έργο σας :)
@ανώνυμος
Μην το ψάχνετε φίλτατε, όλες οι θρησκείες λίγο η πολύ κλέβουν τας δοξασίας του Σουβλακέα του Μέγιστου, αν και η Ροζ Μονοκέρισα είναι κυρία σε σχέση με τους άλλους τους κάφροι.
πχ
Πέος: Σουβλακι ή λουκάνικο
Αιδοίο (ή εκείο): Το ψωμάκι της πίτας
Σωματικά υγρά: Τα παρελκόμενα
Αποτέλεσμα: Ένα έδεσμα που γαμεί και δέρνει!
:)
love&kisses
zaphod
pontifex maximus
Στο ερωτηματολόγιο πού είχαν δώσει
για τα παιδιά indigo, υπήρχε η εξής ερώτηση στο νούμερο 50:
"Σας ελκύουν οι μάγοι τα ξωτικά οι γοργόνες και οι ΜΟΝΟΚΕΡΟΙ;
Ξέρουν τίποτα που δεν ξέρουμε;
Eεεεεε;
Αγαπητέ Κύριε,
Πώς θα μπορούσαν ποτέ να ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε; Αφού τα ξέρουμε ΟΛΑ!
Οι μάγοι και τα ξωτικά είναι το ιερατείο του Μονοκερισμού. Οι γοργόνες είναι οι εν τη θαλάσση Άγγελοι της Αόρατης, υπό τον Αρχάγγελο Αιγόκερω. Υπάρχουν επίσης οι Πήγασοι, οι Άγγελοι των αιθέρων, και οι Κένταυροι, οι Άγγελοι επί γης, που μεταδίδουν το μήνυμα της πίστης στους ανθρώπους (ειδικά για τις δημόσιες υπηρεσίες, έχουμε τους Καρεκλοκένταυρους).
Μεγάλε Ποντίφηκα, σεβόμενη ο αξίωμά σας θα σας μιλήσω ευγενικά. Όπως καταλαβαίνετε όμως, δεν μπορώ παρά να διευκρινίσω ότι τη μοναδική αληθινή αλήθεια την κατέχουμε ΕΜΕΙΣ και η εκκλησία μας. Το θρήσκευμά σας είναι χυδαίο και υλιστικό, και προτρέπει τους πιστούς του σε απαράδεκτα αμαρτωλές πρακτικές, όπως η κρεοφαγία. Ενώ εμείς εδώ είμαστε πνευματικοί άνθρωποι. Θεωρούμε το φαγητό υποδεέστερο. Υποστηρίζουμε την επίτευξη της φώτισης μέσω της ιερής συνουσίας, ύψιστης μορφής διαλογισμού.
Και να δούμε ποιος θα πιάσει περισσότερους πιστούς!
Χα χα ακτύπητη επιχειρηματολογία, Αόρατη ιέρεια νομίζω πως το φως της πνευματικότητάς σας αρχίζει να με αγγίζει.
Δημοσίευση σχολίου