Κυριακή 30 Μαρτίου 2008

Όραμα

Αγαπητοί μου πιστοί,

με δάκρυα εις τα όμματα ευχαριστώ την Παναγία Αορατότητά της για τη μεγαλοψυχία της. Απόψε η Μακαριωτάτη θέλησε να με ευλογήσει με ένα όραμα - Υμνώ το Κέρατό της. Έξαφνα η οθόνη του υπολογιστή μου τρεμόπαιξε και εμφανίστηκε μπροστά μου το εξαίσιο αυτό χερουβείμ που αντικρίζετε. Με ένα γλυκό χαμόγελο στα ροδαλά του χείλη, έτεινε την οπλή του προς την Περίλαμπρο Εκκλησία που αχνοφέγγει στο βάθος. Οι μυστικοί ρούνοι που μου αποκαλύφθηκαν δήλωναν την πρόθεση της Ροδαλοτάτης να οικοδομηθεί οσονούπω το Μέγα Οίκημά της, όπου η πιστή της Αγέλη θα μπορεί να τη λατρεύει με ψαλμωδίες όπως αρμόζει στην Παναγιοσύνη της.

Βοηθήστε και σεις στην ανέγερση του Ιερού Παχνίου.

Πάσα προσφορά δεκτή, ακόμη και εις είδος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάτι τις πλακάκια έχουμε εμίς παιδί μου, που περίσεψαν όταν χτίσαμε το πλυσταριό μας πίσο στον κίπο. Αν τα θέλετε πάρτε τα αλλά πείτε μου να είμαι εκεί γιατι τα ζητάει και ι κυρία Κόυλα από απέναντι και θα πρέπει να τις εξηγήσω γιατί θα μπλαντάξει πάλι.
Τα πλακάκια είναι καλά, πράσινα με σομόν και έχουν στολίδια για τον τοίχο καάτι γλάρους που πετάνε με το ηλιοβασίλεμα. Να τα πάρεις οποσδίποτε θα είνε ορέα για το ναό, για το αποχορητήριο ή πίσω εκεί που βάζει ο παπάς το σανό για τη φοράδα.
Καλιόπη σύζηγος Στάβρου Παπιροχαρτίλη

Τατιάνα Ραπακούλια είπε...

Τέκνον, η ψυχή σου είναι αγνή, αν και τα αισθητικά σου κριτήρια θέλουν ένα ρεκτιφιέ... μην ανησυχείς όμως, εμείς εδώ κάνουμε θαύματα! (παλιά μας τέχνη κόσκινο).