Τρίτη, 30 Απριλίου 2013

ΦΑΝΕΡΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ - ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ

Καλή σας μέρα αγαπητοί μου ψηστοί!

Σήμερα το πρωί που λέτε, εκεί που άνοιγα τα μέιλ μου, βλέπω ανάμεσα σε ένα κινέζικο διαφημιστικό και μια δακρύβρεκτη επιστολή από τη Νότιο Αφρική, ένα μοναδικής καλαισθησίας και σπάνιας ευαισθησίας πατροπαράδοτο εικόνισμα! Ήταν φανερό ότι επρόκειτο για ΘΑΥΜΑ!


Στην εικόνα απεικονίζεται ο Άγιος Φώτιος ο Πεφωτισμένος (με φωτοστέφανο), περιστοιχισμένος από μαθητάς και μαθητρίας ήτινες μετέχουσι εις θείαν κοινωνίαν σοκολατόπιτας. Είναι φανερό ότι πρόκειται για το λεγόμενο "Φανερό Δείπνο", ιστορικά καταγεγραμμένο από ιστορικούς μεγάλης ιστορικότητας.

Το ιστορικό αυτό γεγονός επαναλαμβάνεται επετειακά από ατάκτους σε άτακτα χρονικά διαστήματα. Όποιος θέλει να μεθέξει τις μέθεξης, θα βρει πληροφορίες εδώ.

Ενδελεχείς μελέτες έδειξαν ότι το εικόνισμα παρασκευάστηκε από αγνά υλικά, με παραδοσιακές μεθόδους, δια χειρός δόκτορος Φλάντζα.

5 σχόλια:

Elite User είπε...

να προγραμματίσουμε καμιά περιφορά της στη Βόρεια Ελλάδα για όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κατέβουν για προσκύνημα στην Αθήνα. Αμην.

aerostatik είπε...

γιατί με κρύβετε ?

Αόρατη Μελάνη είπε...

Πώς σας κρύβομεν, Μεγάλε Αρχιερέα; Και να θέλαμε να σας κρύψομεν, δεν θα μπορούσαμεν!

Ανώνυμος είπε...


Δε μού λέτε, η θρησκεία σας έκλεισε;
Τόσους μήνες έχουμε να κατηχηθούμε...

Αόρατη Μελάνη είπε...

Η θρησκεία δεν κλείνει ποτέ, τέκνον μου... μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει, και ξανά προς τη δόξα τραβά. Άλλωστε τι είναι λίγοι μήνες μπροστά στην αιωνιότητα της Μονόκερω, Δοξασμένο να είναι το Κέρατό Της;