Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2008

ΟΣΙΑ ΜΕΛΑΝΗ Η ΑΟΡΑΤΟΣ

Καταυγασθείσα την ψυχήν φρυκτωρίαις,
του αναλάμψαντος ημίν εκ Παρθένου,
εν αρεταίς διέλαμψας Πανεύφημε,
πλούτον γάρ σκορπίσασα,
επί γην εφθαρμένον,
εναπεθησαύρισας τον ουράνιον πλούτον,
και εν ασκήσει έλαμψας φαιδρώς,
Όθεν Μελάνη, σε πόθω
Έριξες το μελάνι σου οσία
και φανερώθηκε η θεά μας
αντί για ροζ κατάμαυρη
και συ έγινες αόρατη
...
31 Δεκεμβρίου
με το παλιό ημερολόγιο
της Οσίας Μελάνης
που εορτάζουν οι σουπιές
...
Υ.Γ. Πρόσεχε τα ρεύματα γιατί η πλευρίτιδα καραδοκεί...
.

Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2008

Ηλιούγεννα

.

Αγαπητά μου πουλάρια, μέσα στην παραζάλη μου και στην αποχαυνωτική κατάνυξη των αγίων αυτών ημερών, παραλίγο να ξεχάσω να σας ευχηθώ καλά Ηλιούγεννα!Όπως γνωρίζετε διανύουμε τώρα την πρώτην εβδομάδαν της εποχής της Θαλπωρής, η οποία συμπίπτει με την εορτή των Ηλιουγέννων. Η επταήμερος αργία των Ηλιουγέννων άρχεται την ημέρα του Θαλπωρικού Ηλιοστασίου και λήγει μετά εξ ημέρας. Οι εορτασμοί λαμβάνουν χώρα σε κλειστούς χώρους, κατά προτίμηση με τζάκι, σάουνα, υδρομαζάζ, στρώμα νερού και βίντεο για όλη την οικογένεια. Τα όργια κατά παράδοσην τελούνται είτε σε επταμελείς ομάδες, κατ' αναλογία με τις επτά ημέρες αργίας, είτε σε τριάδες, προς τιμήν της τριήμερης ηλιοστάσεως που προηγείται της έναρξης του νέου ηλιακού κύκλου.

Συνίσταται η κατανάλωσις ελαφρών ευφορικών ουσιών, όπως οίνος ροζέ, ινδική κάνναβις και γλυκό βυσσινάκι. Ψυχοτρόπες ουσίες και τεχνητά διεγερτικά δέον όπως αποφεύγονται. Η φυσική διέγερσις που επιτυγχάνεται με προσευχές και παραδοσιακές ερωτικές πρακτικές είναι το καλύτερο μέσον δια την επίτευξιν της πνευματικής ανατάσεως.

Μη λησμονείτε να αινείτε την Ύψιστη Θεά κατά την στιγμήν του οργασμού.

Εύχομαι απολαυστικά Ηλιούγεννα σε όλους σας!

.

Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2008

Το τροπάριο του Γαλάζιου Μονόκερω

Αγαπητά μου πουλάρια,

το ιερό τροπάριο που θα ακούσουμε σήμερα εκφράζει την ανησυχία ενός πιστού μπροστά στις αμφιβολίες που κατά καιρούς δοκιμάζουν την πίστιν όλων μας. Η εξαφάνιση του Γαλάζιου μονόκερω και η δραματική του αναζήτηση κατά βάθος συμβολίζει την πορεία του ανθρώπου από την Πτώση στην Εξύψωση. Ο Μονόκερως όπως καλά γνωρίζουμε είναι Αόρατος. Ως εκ τούτου μπορεί να καταστεί θεατός μόνο με το βλέμμα της Αληθινής Πίστης.

Η συμβολική απώλεια του γαλάζιου μονόκερω, του Μεγάλου Πατέρα Πάντων των Πώλων και Ιερού Συντρόφου της Ροδόχροης Θεάς, απεικονίζει γλαφυρά την απώλεια της πίστης που απειλεί κάθε πουλάρι όταν ξεστρατίζει από την Αγέλη. Η αναζήτησή του εκφράζει την αγωνία και τη λαχτάρα για την επιστροφή στην Αληθινή Πίστη.

Δεδομένου δε ότι ο αοιδός τυγχάνει άρρην όπως και ο μονόκερως που αναζητά απελπισμένα και που εξυμνεί ως ύψιστη και μοναδική του αγάπη, το τροπάριο συνιστά παράλληλα φόρο τιμής στην ομοφυλοφιλία, καθαγιασμένη από τη θρησκεία μας όπως και κάθε μορφή σεξουαλικότητας, ευλογηθείσα προ πάντων των αιώνων από το θεϊκό ζεύγος.

Υμνείτε το Κέρατο του Πανάγιου Μπλε Μονόκερω!


Get Your Own Player!